Наемете най-добрите дизайнери на сватбени рокли в Арзан
Нова Кетъринг
Дизайнер на сватбени торти
Торти "Сладост"
Дизайнер на сватбени торти
Сладкарница Орхидея Еоод
Дизайнер на сватбени торти
Caramel
Дизайнер на сватбени торти
Обучение и изследвания, за да станете сладкар.
Има много обучителни курсове и учения, които могат да доведат до професията на сладкар или кондитер, от ниво на средно образование до BAC+3. Минимумът е CAP в сладкарство, шоколад и конфетерство или приготвяне на сладолед, който се подготвя за две години след третия учебен година в средното училище. На същото ниво като CAP има и BEP в опция хранене за сладкар, изработчик на сладолед, шоколадар и кондитер. За да се съвършенства своята експертиза, може да се избере допълнителни специалности (MC) една година след CAP: пекарство-сладкарство, готвач на десерти в ресторант, специализирано пекарство или кондитерство-покриване на торти с шоколад или приготвяне на конфети. На ниво BAC има Bac pro пекар-сладкар и BTM (brevet technique des métiers) кондитер-изработчик на сладолед. За по-висше образование от ниво 5 нагоре има: - BAC+2: BM (brevet de maîtrise) кондитер изработчик на сладолед и кетъринг - BAC+3: Бакалавърска степен от специализирани училища като бакалавърска степен в кулинарни изкуства и предприемачество с опция за сладкарство (Ferrandi)
Областта на интервенция на сладкарския готвач.
Готвачът на сладки изделия е приканен да отговори на всички заявки за сладки и солени вкусности. Той може да изработва кондитерски изделия, сладкарски изделия и шоколад, но неговата основна дейност е тортите, включително персонализираните сватбени торти. В зависимост от нуждите, вкусовете и желанията на клиентите, той е в състояние да създаде изключителни pièces montées, нугатинови скулптури, торти, състоящи се от няколко етажа (класическите сватбени торти), асортименти от сладкарски торти, десертни бюфети или модерни американски торти: ръфъл торта, дъгова торта, гол торта...
Защо използвате сладкар?
Използването на сладкар ви позволява да имате персонализирана сватбена торта, която да отговаря на вашите вкусове. Независимо от заявката, той ще може да я изпълни. Той може също да я придружи с други сладки или солени изкушения, в зависимост от това, което искате. И това не е само за сватби, други събития могат да изискват сладкар: рожденни дни, компанийски партита, завършвания, момински партии ... Всички празнични поводи са подходящи за ядене на сладкиши.
Как да откриете сладкар?
Един онлайн указател като StarOfService позволява на потребителите в интернет да намерят сладкар, който да направи персонализирана сватбена торта, която отговаря на техните изисквания и удовлетворява техния вкус. Списък с майстори в тяхната област или град им се предоставя, за да могат да изберат бързо кой да се регистрира. Всичко, което трябва да направят, е да следват стъпките, показани на екрана, и готово.
Тарифите на сладкарят
Средната цена за персонализирана мезе сладкиши е между 15 и 50 евро, като тази цена може да се увеличи в зависимост от заявките, като добавяне на надпис, ядлива фигурка или пиес монтее, която ще струва допълнително между 5 и 12 евро. Френската патисерия е сред най-добрите в света, ако не и най-добра, с богат набор от делактеси - от виенски мезета до сладкиши, кондитерски изделия и шоколадови структури. Ето някои цени на сладкиши: - Опера, Пари-Брест: 8,90 €; - Религиозна торта за 6 души: 49 €; - Милфьори за 6 души: 32 € (около 4,50 €/порция); - Тарт с червени плодове за 8 души: 40 €. Средната цена на персонализирана сватбена торта е между 150 и 800 евро. За сватбена торта ще са нужни около 150 € за 36 части, 1 € за кексове за пиес монтее за минимум 3 до 4 кекса на човек. В противен случай, пирамида от капкейкове ще струва около 7 € на капкейк, с поне два капкейка на човек. Фондан и маслен крем са двата най-често срещани типа глазура за сватбена торта. За глазура от маслен крем цената е около 3,50 € на порция, а за глазура от фондан - около 5 € на порция. Докато някои производители на торти предлагат доставка, други таксуват допълнително за нея: между 40 и 100 евро в зависимост от местоположението и конфигурацията на тортата.
Как да изберете сладкар?
Уста до уста може да се разчита, за да изберете сладкар, който ще създаде вашия персонализиран сватбен торт. Онлайн ревюта също могат да бъдат добър пътеводител. Готвач на сладкиши ще има повече опит от прост готвач на сладкиши, но техните такси могат да бъдат високи. Каквото е сигурно е, че той ще направи страхотен торт.
Въпроси, които да зададете на сладкар по време на първия контакт
- За колко години създавате индивидуални сватбени торти? - Можете ли да възпроизведете една за нас от снимка? - Можете ли да промените някоя от съставките в рецептите си, ако ви поискаме? - Колко време отнема да се създаде персонализирана сватбена торта?
NA
NA