От 16гдишен работя като готвач.Влюбих се в професията си и неспирам да се усъвъренствам.Обиколил съм над 20 държави.Познавам много различни кухни.Работил съм на 7звезден речен круиззен кораб в франция.Мога да задоволя най изтънчения вкус.Готвил съм на арабски посланници във Германия,Почетния коснсул на Молдова за България,както и за Президента на България
Казвам се Васил Кацаров , занимавам се с кулинария от 20 години. В момента управлявам ресторант на българското черноморие, имам и кетъринг компания в София, която предлага услугата “личен готвач“. Private chef е особенно подходящ при домашни поводи (рожденни дни , празнични вечери или когато очаквате специални гости). Ако нямате време за всички приготовления и имате нужда от помощ в кухнята ние сме насреща. Всяка вечеря, която организираме е кулинарно изживяване за нашите гости. Освен вкусната храна, показваме и част от техниките , които се ползват в приготвянето и , както и оформянето и подредбата в чинийте. За повече информация , не се притеснявайте да се свържете с мен.
„НОВА Кетъринг”, перфектна организация на официални коктейли, прекрасни празници и стилни корпоративни партита http://www.novva.bg
Заповядайте в ”НОВА Кетъринг! Ползвайте услугите ни за организиране на семейни и корпоративни празници, коктейли, партита и други празнични събития. Предоставяме коктейлни маси под наем, стилни столове, чадъри, тенти и шатри под наем, луксозни тънкостенни чаши, чинии, плата, шампаниери под наем и още много кетъринг оборудване, необходимо за прекрасното Ви мероприятие. Нашите авангардни кулинари и готвачи приготвят красиви авторски хапки, разкошни канапета, глазирани петифури, сладки френски макарони и още много красиви и вкусни хапки. Осигуряваме сервитьори под наем, аниматори, водещи, ди джеи, бар, сървиз, карвинг услуги с демонстрация на място.
"НОВА Кетъринг" ви пожелава вълшебен празник!
Изпратете ни запитване на: info@novva.bg
Тел./Viber: 0887 304 443, 0888 25 65 28
Разгледайте нашите предложения на сайта ни: http://www.novva.bg
https://www.facebook.com/NOVAcatering.bg
Здравейте, занимавам се с кулинария от 5 години, голяма част от опита ми е сформиран в чужбина (Амстердам и Барселона) като съм прекарал не малка част в ресторантите на известният испански готвач- Мартин Берасатеги.
Кулинарноро ми образование е придобито в HRC Culinary Academy с отличие.
Сладкарницата ни работи с белгийски шоколад и френска сметана. Тортите ни са с божествен вкус и перфектна визия.Произвеждаме френски макарон по оригинална рецепта.
Работим само с качествени продукти. Изпълняваме професионално желанията на клиента.
Като Ваш персонален готвач, с над 20 години опит като главен готвач в едни от най-добрите заведения, предлагам индивидуално създадени хранителни режими, съобразени с Вашите уникални нужди, предпочитания и цели. Всеки режим е прецизно балансиран и включва изчислени хранителни стойности, за да подпомогне постигането на оптимално здраве и форма.
Какво предлагам:
Персонализирани менюта: Създавам менюта, които отговарят на Вашите специфични диетични нужди, включително контрол на калории, макро- и микронутриенти.
Приготвяне на храна: Приготвям ястията с висококачествени съставки, осигурявайки вкус и хранителна стойност.
Доставка до Вашата врата: Всяко ястие се доставя свежо и готово за консумация, директно до Вашата врата, за максимално удобство.
С натрупания опит и страст към кулинарното изкуство, съм тук, за да Ви предложа професионално обслужване и изключителни ястия, които ще направят всекидневието Ви по-лесно и здравословно. Свържете се с мен днес, за да обсъдим Вашите нужди и да започнем пътешествието към по-здравословен живот!
Работя като професионален готвач от 12 години, работил съм в множество ресторанти с разнообразен тип кухня. От 5 години работя като главен готвач, работил съм с едни от най-добрите готвачи в страната. Имам възможност да пътувам в цялата страна, организиране на всякакъв вид събития, изготвям сам менюта, със съгласуване на клиента.
- Съставяне на индивидуални рецепти и цялостно или частично меню според тематиката и желанието ви. вкл. презентация и тестване на избраното меню. Съставяне на инфо бордове вкл. хранителен анализ на менюто с всички спазени изисквания спрямо агенцията по храните. Помощ при избора на външен вид и рекламна агенция за печат на менюто.
- Практически урок на персонала за новоизготвеното меню
- Изготвяне на стратегия и план за модернизиране и оптимизиране на процесите и работата в кухнята
- При желание изготвяме и концепция за финансовият анализ и рентабилността на фирмата, очакваната печалба след получените резултати, както и вложените разходи пряко в звено кухня за период от 3г.- 5г.
- Изготвяне на цялостен бизнес план
- Изготвяне организацията за провеждане на събития и тематични вечери плюс списък с предложения
- Помощ при избора на правилното техническо оорудване и подредба спецификацията в кухнята пряко свързани с всички изисквания на държавните институции.
- Услугата rent-a chef – когато не разполагате с необходим професионалист за справяне с екстремна кулинарна ситуация,тогава имате нужда от нас. Ние ще ви помогнем с всичко от измисляне на менюто и списък с контрагенти за осигуряване на качествени продукти до концепция за подредба на масата, а защо не и помощ при готвенето в домашна обстановка или заведение.
Добре дошли в един свят на вълнуващикулинарни преживявания.
Прецизност, стандарт на работа, внимание към детайла, организация и личностно отношение към занаята и приготвения продукт.
21 години, студент по Гостоприемство и Кулинарни изкуства към Висше Училище по Мениджмънт, Варна, България.
Скромният ми професионален опит включва работав ресторанти във Варна и Българияр както и кулинарни стажове в ресторанти в Германия и Дания.
Уебсайт: Ресторант Überfahrt, Tegernsee, Germany:
- : https://*information hidden*/en/althoff-seehotel-ueberfahrt/restaurant-ueberfahrt
Уебсайт: Ресторант Kokkeiret, Copenhagen, Denmark
- https://kokkeriet.dk/en/
След двата си кулинарни стажа се завърнах в България, за да завърша образованието си. Междувременно работя в индустрията, но желая да посветя занаята, знанията, енергията и страсста си към храната на ценители и експериментаторил
Не се поколебайте да се свържете с мен на посочения телефонен номер:
- *information hidden*
Професионален готвач с 10 годишен опит в ресторанти и хотели.
Диплома за Кулинарни Изкуства акредитирана от Американският Колеж CIA.
Стаж в България, Италия, САЩ, Австрия, Холандия.
Високо ниво на менажиране на процесите в кухнята.
ХАСЕП система.
Аз съм майстор сладкар .Спечелих 1 място на конкурса на БХРА за 2018 година .Обичам работа си тя е и мое хоби .
Често ходя на курсове за да се усъвършенствам и да научавам последните новости.
Казвам се Красимир Кътев. Занимавам се с професионално готвене от 20 години. Пътешествията и срещите ми с различни култури, храни и хора обогатиха погледа ми към сегашното и заобикалящото. Преподавам и споделям опита си от наученото и постигнатото през годините на всеки, желаещ да усвои кулинарното изкуство. Свържете се с мен, за да споделим този прекрасен миг на пътешествие и вплетени вкусове - приготвянето на храна.
Професионален Готвач - Предлагам услуги като приготвяне на храна във всички сфери на кулинарията по желание на клиента в частни или бизнес мероприятия на избрани от тях места и условия .Частен Готвач за вашата спецялна вечер
Здравейте,ако се нуждаете от помощ при отглеждане на Вашето дете, аз съм тук да Ви помогна.Полагам грижи за бебета и деца от 0 до 5 години.Може почасово или целодневно,според Вашите нужди.Условията в дома ми са чудесни за игра и почивка на децата.Живея в тих квартал с дворче , напълно обезопасено и с люлки и игри за децата.Но ако Вие желаете мога да посещавам дома ви.В случай, че имате нужда от помощ в домакинството, за почистване или приготвяне на храна, грижа за цветя или малка градинка, можете да разчитате на мен.Да се грижа за малките съкровища е удоволствие за мен и ми носи лично удовлетворение.Надявам се да ми се доверите и да работим заедно ,за да си бъдем полезни взаимно..Желая Ви здраве.